Klacht: De jurk is anders dan de foto afbeelding

op 09 september 2018 over AliExpress in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een jurk besteld bij Aliexpress, maar de jurk is helamaal anders dan de foto het is absoluut ondraagbaar. Ik heb met de verkoper contact genomen en hij geeft mij iedeer keer onduidlijke antwoord dat helpt gewoon niet en nu de verkooper mijn chat room and account geblokkerd. De verkoper wil niet mijn geld terug betalen en de klantenservice van aliexpress help ook niet. Ik wil graag mijn geld terug hebben.

Gewenste Oplossing:

Als ik goed word behandeld mijn klacht waar ik heb en mijn geld terug heb dan word ik teverden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AliExpress

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AliExpress nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Khatera s