Klacht: Datum klopt niet

op 02 juni 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Normaal ga ik naar Beuninge maar ivm verbouwing ga ik naar lidill horstacker ( beuningen geen klachten gehad) laats met mijn partner zeker 10 bakjes pesto uit de schappen gehaald omdat die over datum waren! Nu heb ik kaasblokjes met roomkaas ertussen in de koelkast staan en volgens de datum op de verpakking nog zeker een week goed maar schimmel staat erop! Vandaag aardappeltjes in de oven gedaan volgens datum op de verpakking nog 2 dagen goed maar was bedorven! Medere keren gemengde sla zeker 1a2 dagen voor de datum al niet meer lekker! De zalm erg zout! Is nog nooit geweest

Gewenste Oplossing:

Dat ik er van uit kan gaan dat de datum klopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 02 juni 2016 om 12:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door rvg0501