Klacht: Geen wettelijke terugbetaling keurig retour gestuurd product.

op 13 september 2019 over Dailygrabdeals in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

• 2 augustus 2019 bestelling gedaan bij dailygrabdeals.nl van 16-pack scheermesjes voor o.a Mach3, Fusion, Proglide uit voorraad leverbaar Kleur ProGlide voor € 28,95
• 5 augustus 2019 bestelling ontvangen en na opening verpakking bleek het ok goedkope Chinese nepmesjes te gaan.
• 6 augustus 2019 contact opgenomen omtrent de retourmelding
• 7 augustus 2019 antwoord met de instructies.
• 8 augustus 2019 retour gestuurd via postnl mettrack trace code 3SOPKZ5174432
• 10 augustus 2019 ontvangstbevestiging dailybrabdeals van postnl
• 22 augustus 2019 contact opgenomen via de mail waarom het geld nog niet teruggestort is met de reactie: Beste Bert, Wij doen er nog steeds niet moeilijk om zoals in de retour voorwaardes zijn gebeurt een terug betaling binnen 14 werkdagen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
• 2 september 2019 nog steeds geen geld teruggestort weer via de email contact op genomen. Bedoelde u echt 14 werkdagen? ik heb namelijk nog geen terugbetaling van jullie ontvangen. Alvast bedankt voor uw antwoord. Reactie terug: Ik zal je bericht door sturen naar onze administratie en kom er vandaag erop terug, niet dus !!!!
• 4 september 2019, nogmaals verzoek gedaan om het geld terug te storten, geen reactie terug
• 5 september nogmaals verzoek gedaan met de melding dat ik anders een melding van fraude zou doen en een incassobureau zal inschakelen, wederom geen reactie terug.
• 10 september melding bij consuwijzer gedaan
• 13 september rechtsbijstandverzekering ingeschakeld, gaat mij om het principe niet om die luizige € 28,95 oplichtersbende ze zijn niet voor niets van bijna alle dagaanbieding sites verwijderd, regent blijkbaar klachten, ik hoop op een snelle persoonlijk faillissement van deze ongeschikte ondernemer(s)

Gewenste Oplossing:

Geld z.s.m. terug gestort is

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dailygrabdeals

Bericht van Robin van Klacht.nl

22 uur geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dailygrabdeals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B.Gernaat