Klacht: criminele verkoop

foomen22 op 22 maart 2019 over Budget Energie in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een verkoper van budget engergie belde me op met de mededeling dat Budget Energie veel goedkoper is dan mijn huidige aanbieder, ik vroeg vervolgens wie dan mijn huidige aanbieder volgens hun is, ik kreeg daarop een totaal andere aanbieder door dan die ik heb als antwoord.

ik bleef hier op doen alsof ik geeinterresseerd. Wat mij verbaasde is de hoeveelheid informatie die deze man van mij had, adres geboorte datum etc etc vervolgens stelde hij voor om mij de tarieven te mailen maar daat had hij wel de laatste 3 cijfers van mijn Bankrek. voor nodig,toen ik deze had gegeven had hij toch ineens alle cijfers na de 0 nodig (het volledige ouder bank rekening nummer, toen vond ik het wel welletjes en heb hem vriendelijk bedankt.

Gewenste Oplossing:

Dit soort idioten stoppen met verkoop op deze manier, mensen die wat minder stevig in de schoenen staan moeten voor dit soort praktijken in bescherming worden genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Budget Energie over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Budget Energie in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Budget Energie een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Budget Energie

Heeft op 28 maart 2019 om 11:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Oomen,

We hebben zojuist een telefonisch gesprek gehad over deze kwestie. We vinden het vervelend dat u op deze manier bent benaderd. Helaas konden we niet achterhalen door welke partij u bent benaderd. We zijn daarom niet tot een oplossing van het probleem gekomen. Wel hebben we besproken dat we na het gesprek van zojuist de klacht sluiten.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie web-care

Alle klachten die gemeld zijn door