Klacht: Crimineel actief met leugens en foto’s op facebook

op 08 juni 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ex partner is momenteel actief op Facebook met mijn gehackte account Muslimah Alhamdulillah No Brothers en poost een foto van mijn moeder Yvonne Dopgen met valse beschuldigingen en geschriften en die worden nu massaal gedeeld onder de naam Ana Wenta en Ana Wenta is ex partner Youssef Sarroukh. Hij heeft meerdere accounts zoals Ryan Larache, Gbar Frasek. Politie is hiervan op de hoogte nu is mijn vraag aan jullie om Facebook die foto met valse geschrifte uit de lucht te halen en al die accounts te blokkeren inclusief mijne.

Met vriendelijke groet,

Y. Dopgen

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn verzoek word waargemaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door read97