Klacht: Coupon verlopen

op 03 juni 2021 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had twee Groupons gekocht voor een drie gangen diner bij een restaurant en door de Corona maatregelen is deze met 1 jaar verlengd. Het is me echter niet gelukt om een reservering te maken omdat de weekenden niet beschikbaar waren en het door de week niet lukte om in een andere stad te gaan eten ivm werk. Toen gingen de restaurants weer dicht en nu is mijn bon verlopen. Van Groupon hoor ik niks en ben dus niet tevreden.

Met vriendelijke groet,

Gea de Haan

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht gehoord wordt en er een oplossing komt. Geld terug of alsnog verlenging van voucher.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Grouponsukkel123