Klacht: coolblue is niet serieus

op 25 augustus 2016 over Coolblue in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na hat wachten van ongeveer 4 weken krijg ik eindelijk een nieuwe magnetron, na deze geccontroleert te hebben is ook deze defect, het begint op pesterijtjes te lijken eerst stuur ik er 1 retour dan wordt er beloofd dat ik na 3 weken een oplossing gedoben krijg dat is dus in mijn geval een kapotte combi magnetron moet dat ding nu alweer terug sturen, ze willen m niet eens komen ophalen ik vind de klantenservice ook zwaar beneden peil en wil voor al deze weken een schade vergoeding

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuwer model combi magnetron krijg of geld terug en schadevergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Coolblue

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Coolblue nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Coolblue in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Guillano