Klacht: contract klopt niet.

op 20 september 2017 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

contract afgesloten bij mobile.nl voor 45 euro p.mnd. verlenging van contract.krijg van vofafone contract via email voor 52 euro p.mnd. vodafone berekent niet de actieprijs die ik via mobile.nl heb afgesloten. contact opgenomen met vodafone na 2 1/2 week krijg ik van vodafone te horen dat de fout bij mobil.nl ligt en dat ik het zelf moet regelen. mobile .nl gebeld de fout ligt bij vodafone erg slechte klandizie van vodafone ,slechte communicatie. 4 abbonnementen bij vodafone afgesloten en dan op deze manier behandeld worden. tevens nog ziggo klant.

Gewenste Oplossing:

als vodafone inziet dat ik maar 45 euro per mnd hoef te betalen en tevens het contract aanpast. n.l onbeperkt bellen staat er ook niet bij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karin van griensven