Klacht: Contact niet mogelijk, terugbel belofte wordt niet nagekomen

op 30 mei 2020 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn maatwerk keukenblad is verkeerd geleverd. Zo’n 40 cm te lang. Past dus niet in mijn keuken. Barendrecht beloofde mij terug te bellen op woensdag 27 mei, niet gedaan. Ik krijg Ikea op geen enkele manier te pakken: telefoon wordt niet opgenomen (na 1 uur en 20 minuten in de wacht maar opgegeven), e-mail wordt niet op gereageerd, contact formulier wordt niet in behandeling genomen en Messenger bericht wordt niet gelezen.
Daar zit je dan, met een halve keuken die je niet kunt installeren.
Klantenservice? NIHIL!

Gewenste Oplossing:

Als iemand reageert en zorgt dat er een nieuw blad komt (levertijd is 4 weken!!) zodat de keuken geïnstalleerd kan worden en ik kan koken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dnkkt