Klacht: Contact met tix.nl

[email protected] op 22 november 2022 over Tix.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn naam op mijn ticket is fout gespeld. Ik heb intussentijd 50 keer gebeld 0202417744 en 0208083525. Ook heb ik 13 keer formulier ingevuld en zeker 100 reminders naar [email protected] verstuurd maar geen reactie. Email met een niet werkende betaallink gekregen zonder verklaring waarom, wat…. Vliegmaatschappij vrog mij om een klacht over tix.nl bij american airways im te dienen om zo mijn probleem op te lossen maar dat kan tot 8 wkn duren.

Gewenste Oplossing:

Tix.nl moet de juiste naam (cotrect gespeld) doorgeven aan American Airways

Beoordeling 10/10 star-5 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tix.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tix.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]