Klacht: Communicatie Vodafone beneden maat!

op 14 juli 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben mij iphone 4S nu een maand kwijt aan de reparatiedienst. Heb hem ingeleverd in Tiel, maar die winkel wordt omgebouwd en is dicht. Het Reparatie- Begeleidingsformulier, dat ik meegekregen heb, klopt niet. Er staat geen track /tracenummer op. Verschillende malen gebeld en dan wordt toegezegd dat ik teruggebeld wordt, maar tot op heden niet gebeurd. Ook Dynafix (reparatiedienst) weet het niet..?? Hoe kan dit nou?

Gewenste Oplossing:

Ik wil weten waar mijn telefoon is en wanneer ik 'm kan terugverwachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Vodafone

6 jaren geleden - Beste spikey01, Ik heb je een e-mail gestuurd met meer informatie over je toestel. Met vriendelijke groet, Jeannette Medewerker klachtafhandeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 16 augustus 2012 om 09:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

e-mail gestuurd met meer informatie over toestel

Alle klachten die gemeld zijn door spikey01