Klacht: Comfortklimaat levert niet wat besteld en betaald is en reageert vervolgens nergens op.

op 21 juli 2017 over comfortklimaat.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Comfortklimaat levert maar een deel van de bestelde goederen. Ze reageren niet op telefoon, email, sms of aangetekende brief. Ze storten geen geld terug als ik daar om vraag, ook al staat dat in hun leveringsvoorwaarden. Ik zit nu met een airco waar ik niets mee kan omdat ze weigeren de rest te leveren

Gewenste Oplossing:

Als dat comfortklimaat levert naar behoren of geld terug stort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over comfortklimaat.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over comfortklimaat.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ilona9872