Klacht: Cola blikjes van merk freeway moet per 6 gekocht worden mag niet per stuk

op 10 juli 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag

Ik heb een vraag ik doe altijd boodschappen bij de lidl en ik wil daar nu ook mijn blikjes freeway cola Vandaan hebben nu heb ik een sixpack en 4 losse blikjes gepakt en bij de kassa wordt verteld dat je de blikjes per 6 moet kopen en niet per stuk ik vind dit heel vreemd ik heb hier nog nooit van ge hoorde dat je blikjes per 6 moet kopen ik wou er 10 kopen en nu wordt je verplicht om er 12 te kopen vind ik heel raar. Plus het staat ook nergens aangeven in de winkel toen ik aan de kassa vroeg of dit bijvoorbeeld ook met bier was zei nee dit mag wel per stuk toen was ik echt verbaasd ik kom altijd in het filiaal van bovenkarspel

Ik zou dit graag anders zien dat je blikjes gewoon per stuk mag kopen

Gewenste Oplossing:

Mijn gewenste oplossing de blikjes freeway cola per stuk verkopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 12 juli 2016 om 11:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Edwin.1986