Klacht: code prijs gewonnen

op 31 augustus 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren ontving ik bij Kruitvat Hoge veld in Wateringseveld Den-Haag een code en de mededeling dat ik een prijs gewonnen heb, ik moet dan de code invullen en mijn pasnummer van het kruitvat, wanneer ik de woonplaats in wil vullen lukt dit niet, dus kom ik niet verder, zelfs als ik een ander filiaal en andere plaats in vul om uit te proberen dan kom ik niet verder, ik geloof hier dus niet in, nep?

Gewenste Oplossing:

Wanneer het correct invullen lukt, dus de plaats en filiaal waar ik de bon van heb, en ik ook meestal mijn aankopen doe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mijn kruitvat