Klacht: clean-up besteld en betaald

op 12 mei 2017 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 25-04-2017 besteld Avast clean[up en afschrift van de bank dat E.29,99 betaald is,nu krijg ik email dat ik niet betaald heb,maar ik heb het bewijs van de bank.Dacht dat Avast een goed bedrijf was,maar niets is minder waar,als ik hier de klachten lees,geld innen en niet leveren.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn E.29,99 terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nellie55