Klacht: Cijfer van mij Guess horloge is losgeraakt

op 30 juni 2012 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een tevreden Guess klant en, bezit sinds 17-09-2011 een leuke Guess horloge die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik ben er altijd voorzichtig mee omgegaan en alleen bij bijzondere gelegenheden gedragen. Ongeveer twee weken terug heb ik opgemerkt dat cijfer 3 los is geraakt van de cijferplaat. Ik ben er mee naar de V&D geweest, ik had de aankoopbon natuurlijk meegenomen en verteld wat er aan mijn horloge mankeert. Ik kreeg van de mevrouw achter de kassa te horen dat het niet onder garantie valt. Ik ben zeer teleurgesteld dat een bedrijf als Guess mijn horloge niet wil repareren. Nergens op de garantiebewijs staat dat dit niet onder garantie valt. (wat er wel staat is: Uitgesloten van garantie zijn: glas, band,kroon batterij en normale verschijnselen van slijtage) Ik heb de horloge amper gebruikt dus is slijtage niet van toepassing.

Gewenste Oplossing:

Reparatie van mijn horloge

Alle klachten die gemeld zijn door Bakschik