Klacht: Chauffeur ging tekeer.

Nis-100 op 13 november 2022 over Bolt in de categorie Algemeen, Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Chauffeur ging tekeer terwijl het zijn fout is. Zat op een verkeerde plek en wij zijn als drie dames geschrokken van zijn gedrag op een zaterdag nacht. Hij wil ons ergens zetten waar wij niet hebben geboekt vervolgens hebben we dat niet geaccepteerd en rijd hij enorm hard weg en harde muziek. Bolt heeft de prijs van mij rit nog verhoogd terwijl het hun fout is. Ik eis mijn geld terug. Het gaat om €20 euro maar meer om de principes dan het geld zelf.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bolt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bolt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nis-100