Klacht: Standaard terugkoppeling na klacht inzake voucher wachttijden telefoon van meer dan drie kwartier

astrid-avj op 17 september 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op onze klacht hebben wij op 15 mei een standaard terugkoppeling op ontvangen, helaas heeft Center Parcs nog steeds niet de moeite genomen om onze klacht in behandeling te nemen.

Inmiddels hebben wij al meerdere malen getracht Center Parcs telefonisch te bereiken maar helaas alle keren na ruim drie kwartier het wachtmuziekje aangehoord te hebben en nog steeds geen medewerker gesproken te hebben heb ik van ellende de verbinding maar verbroken.

Op 2 februari 2020 hebben wij met u een overeenkomst gesloten voor een verblijf in Center Parcs van 1 t/m 4 mei 2020. Vanwege de coronacrisis kon Center Parcs deze overeenkomst niet nakomen.

Nadat wij zelf op 11 mei telefonisch contact met Center Parcs hebben gezocht, omdat wij op dat moment nog niks hebben mogen vernemen over de terugbetaling van ons geboekte verblijf, ontvangen wij ineens een voucher per e-mail.

Aangezien wij niet verplicht zijn om de voucher te accepteren en wettelijk gezien recht blijven houden op ons geld, en daarbij zien wij in de voorwaarden dat de voucher beperkt bruikbaar is en tevens niet overdraagbaar, accepteren wij deze voucher niet en eisen wij ons geld terug. Wij zien namelijk geen mogelijkheid om de voucher te gebruiken voor 30 september 2021 voor het doel en de samenstelling (drie gezinnen, waarvan leden binnen de risicogroep) waarvoor wij dit weekend oorspronkelijk hebben geboekt.

Wij weigeren om deze reden uw voucher en eisen ons geld (€ 1.259,-) terug.

Gewenste Oplossing:

Als Center Parcs het geld terug stort in plaats van een voucher waarvan wij op voorhand al aan hebben gegeven deze niet te accepteren.

Reactie van de melder van de klacht astrid-avj

2 jaren geleden - Center Parcs heeft inmiddels contact opgenomen met een oplossing. Ik wacht de daadwerkelijke afhandeling nog even af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 23 oktober 2020 om 15:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Bij nazicht van de boekingsgegevens kon worden vastgesteld dat de klacht reeds op 6 oktober jl. werd afgehandeld door de afdeling Guest Relations Head Office van Center Parcs. Allereerst werden er excuses aangeboden voor de vertraging in het beantwoorden van de klacht. Er werd een gepaste reactie verstuurd waarin de gasten zich konden vinden.

Alle klachten die gemeld zijn door astrid-avj