Klacht: Compensatie

Kellyx3 op 28 september 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 21juni een verblijf geboekt voor eind oktober. Dit deden we toen de coronamaatregelen nog niet zo ‘streng’ waren als nu. In de prijs van de boeking zat het huisje en de ticketen voor het zwembad. Nu hebben we vernomen dat door de coronamaatregelen we op het hele weekend maar 2x 2uur mogen zwemmen.in normale omstandigheden zouden we het hele weekend elke dag in het zwembad zitten (want daarvoor gaan we naar daar). Maar nu gaat dit dus niet, ook al hebben we de volle prijs voor het zwembad betaald om het hele weekend te kunnen zwemmen. Daardoor vroegen wij ons af of hier iets tegenover voor staat? (Bv voucher voor een gratis activiteit te gaan doen).

Gewenste Oplossing:

Wij zouden heel erg blij zijn als we een soort voucher zouden krijgen ,waarmee we een gratis activiteit naar keuzen zouden mogen doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 23 oktober 2020 om 16:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 23 oktober 2020 heeft het Webcare Team van Center Parcs hoofdkantoor een e-mail gestuurd naar de gast. Allereerst werden er excuses aangeboden voor de laattijdige reactie vanwege de recente omstandigheden. Conform de algemene voorwaarden van Center Parcs werd de gast geadviseerd om de klacht en/of opmerking te melden bij de afdeling Guest Relations Head Office.

Alle klachten die gemeld zijn door Kellyx3