Klacht: Censuur en bescherming criminaliteit

op 16 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag

Ik heb op Facebook, aan divers notoire roddelaars en leugenaars een bericht gestuurd met de waarheid erop. Mijn leven is vernietigd door sociophaten en leugenaars, alsmede dat van mijn vrouw en kinderen. Nu is MIJN account gesloten. Een schande dat je de WAARHEID doorgeeft, niks mis mee, en bij het eerste krijsen van de baby, sluiten ze je account.
NIEMAND kun je bereiken en het gehalte is levensgevaarlijk ondemocratisch. NU snap ik de zelfmoorden via internet..een sociaal corrupte organisatie waar wel MASSAAL mag worden geslacht, ISIS haar werk doet en AL Qaida. Maar feiten mag niet…dan ben je dood. EEn gruwl dat FAcebook voor de allerslechtsten.

gohotpro@outlook.com

Gewenste Oplossing:

Met een antwoord...ze zijn echt walgelijk arrogant...Wereldheerschappij streven ze na.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dignity