Klacht: Ceintuur niet geleverd bij blouse die ik gekocht heb bij Max Mara

op 28 juni 2017 over Bijenkorf in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen zondag een blouse en jurk gekocht bij Max Mara in de Bijenkorf.Bij de blouse zat een ceintuurtje maar dat is er niet bij gedaan door de verkoopster.
Ik heb meteen met klantenservice gebeld, maar zij konden niets doen en ik werd verbroken.Op maandag weer gebeld.Toen ben ik doorverbonden naar klantenservice Amsterdam.Maar zij konden eveneens niets doen.Een hele goede reden om nooit meer in een shop in shop te kopen als je op geen enkele manier contact met de winkel kunt krijgen.Heel vreemd en onvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik wil heel graag dat Max Mara het ceintuurtje opstuurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bijenkorf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bijenkorf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bijenkorf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bijenkorf

Heeft op 15 juli 2017 om 21:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wat vervelend dat je de blouse zonder ceintuur hebt ontvangen en het je vervolgens zoveel moeite moet kosten om deze alsnog te regelen. We hebben jou een e-mail gestuurd omdat we dit graag oppakken. als je de bon naar ons terugmailt, zullen wij onze uiterste best doen, om alsnog een ceintuur te kunnen sturen.

Mijn excuses voor al het ongemak.

Met vriendelijke groet,
#bcare/Scott

Alle klachten die gemeld zijn door c.huijboom