Klacht: Cash back actie

op 29 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik op 3 juli allerlei apparatuur besteld online.
Dit is binnen de actieperiode.
Nu krijg ik een bericht dat het niet binnen de actieperiode is geweest.
Ik kan er niks aan doen dat de factuur gedateerd is op 4 juli. Ik heb alle bevestigingen nog dat ik kan aantonen dat ik op 3 juli heb besteld. En jullie kunnen aan de betaling zien dat ik op 3 juli heb betaald. Ik vind zo’n reactie wel erg kort door de bocht. Als ik niet aan de actie kan mee doen kunnen jullie al mijn aankopen weer ophalen en alles terug betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de cashback wordt uitgekeerd aan mij.
En graag een snel antwoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbie61277