Klacht: Cadeaubon? waardeloze ‘kortingsbon’………

gelubt op 27 december 2019 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn kerstpakket trof ik een cadeaubon ‘Center Parcs Echt even samen 2020’ twv van maximaal 350 euro aan. (uiterste boekingsdatum 1 april 2020. E.e.a. heeft het uiterlijk van een foldertje en is ongenummerd. Wat kan je hiermee? Behalve dan je belazerd te voelen.?

Gewenste Oplossing:

Als het betrouwbaarcontroleerbaar van waarde is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gelubt