Klacht: By zaar geen schoenen aangekomen

op 14 oktober 2016 over By Zaar in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vader heeft ze besteld dus een andere naam dan ik!!!!!

Ik ben van België en ik las de andere comments en de mijne is het zelfde Ik wacht al bijna 2 maanden op de schoenen en ze zijn er nog steeds niet ik heb gedmt op instagram 1ste gemaild geen antwoord 2 keer gemaild vrijdag 7 oktober gingen ze komen het is vandaag een week erna en ze zijn nog niet geariveerd willen jullie dit zo snel mogelijk oplossen!
ALVAST BEDANKT!

Gewenste Oplossing:

Als de schoenen er zijn of geld terug.
Maar ik wil de schoenen en niet geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar By Zaar over deze klacht.

Bericht van By Zaar

2 jaren geleden - Beste Ayse Ilbay, Wat vervelend om dit te moeten lezen. Zou je de gegevens van je vader even willen door mailen, want dan kunnen we je order even nakijken. Vriendelijke groet , By Zaar

Bericht van By Zaar

2 jaren geleden - Ayse Ilbay Ayse ilbay Contact via ilbayayse0@gmail.com 0489083667 Adres Molenbergstraat 65 3290 Webbekom

Reactie van de melder van de klacht Ayse ilbay

2 jaren geleden - Heb het door gemaild!

Alle klachten die gemeld zijn door Ayse ilbay