Klacht: Onvoldoende ondersteuning bij uitleg over een kavel.

P. Wolthuis op 14 januari 2022 over BVA Veilingen in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In een kavel stond vermeld: Op basis van de huidige vormgeving van het voertuig wordt er geen Nederlands kenteken afgegeven. Je kunt niet bellen of emailen en alleen communiceren via de chat met bva.
Het duurde 40 minuten voordat ik een chatmedewerker aan de lijn kreeg. Vervolgend ging die tussen de chats door ook nog even 35 minuten pauze nemen. Wat slecht en klant onvriendelijk. Toe gaf hij aan dat hij het ging navragen bij de aanbieder maar kwam uiteindelijk terug met dat ik het met de kavel info moest doen. Hoe triest ben je als je zelf niet eens uitleg kunt geven over de kavel die je aanbiedt. Van mij mag deze organisatie een koude douche award krijgen. Hele chat heeft meer dan een uur geduurd. Wat een verspilling van energie.

Gewenste Oplossing:

Gewoon uitleg geven wat deze opmerking inhoudt:

Op basis van de huidige vormgeving van het voertuig wordt er geen Nederlands kenteken afgegeven.

Dat zal de aanbieder toch wel weten. Laten ze de moeite nemen om dat na te vragen.

Bericht van BVA Veilingen

1 jaar geleden - Beste Paul Wolthuis, Dank je wel voor je bericht. Vervelend om te horen dat je de communicatie met onze klantenservice als vervelend hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Helaas is er over de kavel waar jij een vraag over gesteld hebt geen informatie te achterhalen. Dit omdat het een executieveiling betreft en er dan niks nagevraagd kan worden bij de vorige eigenaar. Alles wat bekend is over het kavel wordt op onze site vermeld. Wij hebben nog wel een poging gedaan om meer informatie te achterhalen maar helaas bleek dit echt niet beschikbaar te zijn Wel erg vervelend om te horen dat je een uur moest wachten tot je dit definitieve antwoord had. Helaas kan ik niks anders doen dan hiervoor mijn excuses aanbieden. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Toch een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Petra - BVA Auctions

Reactie van de melder van de klacht P. Wolthuis

1 jaar geleden - Petra, Het blijft vreemd dat je een tekst bij de kavel zet en zelf niet weet wat dat inhoudt. Dat moet die deurwaarder toch weten! Kan ik zelf geen contact opnemen met die deurwaarder als hij dat goed vindt? Mvg, Paul

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BVA Veilingen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat BVA Veilingen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BVA Veilingen

Heeft op 18 januari 2022 om 15:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Paul Wolthuis,

Wij kunnen je niet de contactgegevens doorgeven van de deurwaarder in verband met de privacy wetgeving. Voor vragen over de kavel raad ik aan dat je gebruikt maakt van de kijkdag van vrijdag 21 januari 2022 van 09:00 tot 11:00 uur.

Met vriendelijke groet,
Thibaut - BVA Auctions

Alle klachten die gemeld zijn door P. Wolthuis