Klacht: Buurtbus die doorrijd

op 19 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het buurt busje van lijn 221 om 7:50 kwam niet langs de halte de tol oost hij deed niet eens de moeite om daar te stoppen hij reed gewoon door terwijl ik al bij de halte klaar stond, dit vind ik niet kunnen want ik heb ook gewoon mijn verplichten tijden om op mijn werk te komen ik hoop dat we naar deze klacht wordt gekeken

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat het busje deze halte voortaan niet meer vergeet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 september 2016 om 09:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Lisanne,

Wat balen dat de bus gewoon doorreed terwijl jij bij de halte klaar stond:( Het kan zijn dat de bus vol heeft gezeten, of dat de buschauffeur niet heeft gezien dat je mee wilde als je je hand niet opstak.

Ik heb de melding doorgezet naar de regio, zodat het besproken kan worden.

Met vriendelijke groet,
^NT
Arriva Webcare.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisannetjexx