Klacht: Bussen rijden door

op 08 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is nu de 4de dag dat er 2 bussen lijn 300 van Waalwijk naar denbosch doorrijden bij het station in Waalwijk omdat de bussen vol zitten. Ik moet hierna een half uur wachten op de volgende bus ik kom hierdoor te laat op school en krijg hier problemen mee. Wil ik optijd komen zou ik dus anderhalfuur eerder de bus moeten nemen. Ik vind dit belachelijk

Gewenste Oplossing:

Als er meerdere bussen worden ingezet .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 09 september 2016 om 18:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Britt,

Niet leuk om te lezen dat beide bussen van lijn 300 passagiers bij de haltes achter moet laten. Begrijpelijk dat je er van baalt dat je op de volgende bus moet wachten en daardoor te laat op school arriveert. Ik heb je melding doorgestuurd naar de teammanager in de regio zodat dit meegenomen kan worden ter evaluatie van de huidige dienstregeling en het aantal in te zetten bussen.

Excuses voor het ervaren ongemak!

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Britteekels