Klacht: Bus vertrokken voor ik erin kon

op 17 augustus 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en me moeder stonden op het busstation van zoetermeer toen bus 173 Rodenrijs arriveerde bij het inchecken werd duidelijk dat onze ov-kaarten leeg waren. Mijn moeder gaf aan dat ze even snel de kaarten ging opladen en ik stond aan de opening te wachten. Nadat alle passegiers binnen waren en ik aan de chauffeur vroeg of hij even kon wachten keek hij me aan met een hatelijke blik en mompelde iets, daarna sloot hij de deur en reed hij weg. Terwijl alle andere bussen die voor hem kwamen nog rustig aan het wachten waren zoals het hoort.
Ik zie dit al een rasistische actie, omdat de buschauffeur hatelijke blikken naar me wierp alleen maar omdat ik zwart ben.
Dit gebeurde rond 16.00 vandaag

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden, wanneer de buschauffeur aangesproken wordt en inziet dat dit een rasistische actie was

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kaddijatou Dem