Klacht: Bus te laat

op 04 juli 2017 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis elke dag met bus 126 maasluis vanaf Vlaardingen Oost. Deze bus is echter de afgelopen maanden geen een keer op tijd geweest, hierdoor mis ik vaak de volgende bus en kom hierdoor te laat aan op school. Soms is hij maar 3 minuten te laat maar vaak is hij ook 10 minuten te laat. Dat de bus elke dag zo laat is is dus erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Als de bus elke dag op tijd is of in ieder geval minder dan 3 minuten te laat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sachaweitering