Klacht: Bus stopt niet.

op 23 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag, 23 september 2016, stond ik bij het busstation vredesplein in Waalwijk te wachten op bus 301 van 6:08 ’s ochtends met een groepje van ongeveer 4/5 mensen. De bus kwam aan dus wij liepen naar de bus maar helaas stopte de bus niet. Hij reed gelijk door en we riepen nog en staken onze hand op maar de bus bleef doorrijden. Ik vind dat dit niet kan want hierdoor ben ik nu te laat voor mijn afspraak en zo ook de andere mensen die hier stonden. Ik vind dit belachelijk…

Gewenste Oplossing:

Als de buschauffeur hierop wordt aangesproken en dat dit niet nog een keer voorkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 23 september 2016 om 07:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Wat balen dat de bus direct doorreed, in plaats van te stoppen. Kan het zijn dat deze vol zat?

Ik stuur je klacht in ieder geval door naar de teammanager in de regio zodat hij dit voorval nader kan onderzoeken en met de betreffende chauffeur kan bespreken zodat zijn verhaal ook gehoord wordt.

We bieden je onzer excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door rowymoonen