Klacht: Bus slaat mijn halte over en rijd verkeerde route

op 13 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb al voor de 2de dag op rij dat mijn bus de 300 van den bosch naar tilburg om 16:21 niet langs het jeroen bosch ziekenhuis rijd. Daardoor moet ik steeds een half uur wachten tot de volgende komt. Ik ben hier alles behalve blij mee.

Gewenste Oplossing:

Als de 300 langs het jeroen bosch ziekenhuis rijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Marenolaan, Een bus die een halte voorbij rijdt is niet prettig en wachten op de volgende al helemaal niet. Ik heb de dienstregeling nagekeken voor je, maar lijn 300 komt niet langs halte J. Bosch Ziekenhuis. Over welke halte of welk lijnnummer gaat het precies? Met vriendelijke groet, ^WB Arriva Webcareteam

Reactie van de melder van de klacht Marenolaan

1 jaar geleden - Hallo, Doordat de vlijmenseweg in den bosch is afgesloten tot medio oktober is de tijdelijke halte het jeroen bosch ziekenhuis. Het gaat over de 300 van den bosch naar tilburg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 13 september 2017 om 16:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Marenolaan,

Dank je wel! Dat had ik natuurlijk moeten weten!

Ik stuur je klacht door naar de regio, zodat het kan worden nagekeken.

Excuses voor het ervaren ongemak. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2wIz51S.

Met vriendelijke groet,
^WB
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Marenolaan