Klacht: Bus niet komen opdagen

op 28 juni 2017 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond om 16.04 al bij de halte terwijl de bus om 16.09 vertrekt. Heb vervolgens op de volgende bus moeten wachten die een half uur gepland stond. Het gaat om bus 80 richting Nijmegen centraal, bushalte beek-gemeentehuis. Er stond niks op internet en heb hierdoor een vergadering een half uur op moeten schuiven. Niet alleen lastig voor mezelf maar ook voor mijn collega’s

Gewenste Oplossing:

Als de bus op de afgesproken tijd vertrekt en ik een excuses met uitleg krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NKNK1234