Klacht: Bus altijd te laat

op 15 december 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 631 (van heerlen naar beek-elsloo) komt heel vaak te laat. Vandaag is hij helemaal njet gekomen, tweemaal. Hierdoor hebben veel mensen vertraging opgelopen en zijn 2 uur later thuis gekomen. Hierdoor kwam ik veel te laat op mijn werk. Ik vind dit niet meer normaal. Ik wil dat hier iets aan gedaan word, z.s.m

Gewenste Oplossing:

Als de bus komt opdagen en op tijd komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 december 2017 om 18:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste joyvanloenen,

Ik kan me voorstellen dat je enorm baalt van deze situatie.

Ik ga een melding maken in de regio met het verzoek om hier aandacht aan te besteden. Onze excuses voor het ervaren ongemak.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,

^Jessica
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door joyvanloenen