Klacht: Bus altijd te laat

op 09 oktober 2017 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in berkel en rodenrijs en hier rijd bus 174 en is altijd meer als 10 minuten te laat ik word hier best moe van aangezien ik dus altijd te laat ben op mijn werk . Ik hoop dat hier wat aan gedaan kan worden want waarom zijn er anders diensttijden gemaakt . Ben hier heel boos over .

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon op tijd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melissa43210