Klacht: Bus

op 26 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze bakker er echt niks van. Geen enkele bus vertrekt optijd, is er optijd. 350 rii Aachen vertrekt hier altijd 10 min te laat of rijden al weg om 33 terwijl dat deze om 35 vertrekt. Bovendien hebben ze alle haltes rondom Akersteenweg (Maastricht) weggehaald dus is deze bus vaak overvol. Ik heb ook al de lijn 350 rii Maastricht MEERDERE malen gemist door een bus die te vroeg bij de bushalte vertrekt. Bovendien sluiten hun eigen bussen niet aan of kan je ‘s avonds niet eens met de bus, maar een halfuur wachten. Treinen en bussen sluiten niet aan, dus bij enige vertraging vertrekken de bussen gewoon. A M A T O E R I S T I S C H

Gewenste Oplossing:

Nooit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 26 september 2017 om 17:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste EviOgg,

In jouw reactie geef je aan dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben jouw reactie doorgestuurd naar de betreffende vestiging/afdeling met het verzoek hier aandacht aan te besteden. Op basis van periodieke rapportages en analyses wordt door de regio gericht gewerkt aan verbetering. Vanzelfsprekend blijven er altijd onverwachte omstandigheden (bijvoorbeeld file of ongeval) die ervoor zorgen dat wij niet altijd precies volgens de dienstregeling kunnen rijden.

Wij vinden het bijzonder vervelend dat jouw (geplande) reizen met onze organisatie niet naar verwachting is verlopen. Wij bieden je hiervoor onze welgemeende excuses aan.

Met vriendelijke groet,
^SH
Webcare Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door EviOgg