Klacht: Bus 146 (sneldienst zuidplein) rijdt weg

Aiisha10 op 28 november 2022 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond op 28-11-2022 te wachten bij halte Hortensiastraat en bus 146 (sneldienst zuidplein) zou 16.12 op de halte moeten aankomen. Deze kwam al 5 minuten te laat en buschauffeur ging vervolgens doorrijden terwijl die mij duidelijk zag staan bij de halte. Meneer is gewoon doorgereden omdat hij te laat was. Vind het enorm onprofessioneel dat meneer doorrijdt terwijl ik al heel lang in de kou aan het wachten was.

Gewenste Oplossing:

Spreek de desbetreffende persoon aan op zijn gedrag. Het was extreem koud!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aiisha10