Klacht: Bus 142 en 174 Amsterdam-Mijdrecht

op 13 december 2017 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor inwoners van Mijdrecht is het ontzettend balen dat bus 142 en 174 niet meer alle haltes aan doen. Behalve Mijdrecht Centrum. Ook het overstappen in Uithoorn kost extra tijd, maar het meest onhandige is nog wel dat er nog maar 1 halte is in Mijdrecht. Bus 142 en 174 waren ideaal en ik vind dan ook dat jullie echt moeten overwegen om de verandering naar bus 340 en dan overstappen op de 347 in Uithoorn moeten wijzigen. Ik heb nu in die korte tijd al gehad dat ik onderweg was met de 340 naar Uithoorn en deze bus 5 minuten te laat was en dan ik erg lang in Uithoorn kon wachten op de 347, terwijl voorheen de 142 en 174 gewoon rechtstreeks reden.

Met vriendelijke groet,

Nick van Leeuwen

Gewenste Oplossing:

Als bus 142 en 174 weer gaan rijden als voorheen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nick3