Klacht: Slechte administratie

CCC333 op 17 januari 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zeg in november mijn abonnement op per 7 januari. Na 7 januari wordt er toch een bedrag afgeschreven van mijn rekening. Ik bel op en krijg te horen nee je opzegging is wel verwerkt hoor. Ik heb het bedrag gestorneerd want op de eindafrekening zou -39 euro staan en dat wordt verrekend en ik hoef niks meer te betalen. Krijg ik nu een herinnering….

Om gek van te worden. Budget, regel je administratie fatsoenlijk, mijn opzegging heb je twee maanden geleden al ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Stuur geen herinneringen meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Budget Alles In 1 over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Budget Alles In 1 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Budget Alles In 1 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Budget Alles In 1

Heeft op 19 januari 2022 om 13:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Odding,

Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft over de administratieve verwerking van uw overstap. De verwerking is echter wel volgens gebruikelijke werkwijze verwerkt. Graag lichten wij de situatie toe.

Uw opzegging is definitief per 7 januari, 7 januari is ook uw gebruikelijke datum van afschrijving van uw maandelijkse termijnbedrag. Indien uw levering stopt een week eerder, als voorbeeld, vindt er natuurlijk geen extra afschrijving plaats. Het betreft hier echter de exacte zelfde dag. Bij een opzegging wordt uw facturatie ook niet vooraf al stopgezet vanwege het feit dat een opzegging pas definitief is op de daadwerkelijke einddatum van 7 januari. Het komt regelmatig voor dat een opzegging wordt teruggedraaid. Indien de toestemming voor de automatische afschrijving en andere administratieve verwerkingen op het moment van opzeggien per direct zouden worden verwerkt dan was de opzegging ook niet meer te voorkomen.

Daarbij is er altijd sprake van vooruit betaling, ook in het geval u heeft opgezegd en het uw laatste maand betreft. Juist hiervoor is er sprake van een eindafrekening welke ervoor zorgt dat deze laatste termijn wordt verrekend met u. Uiteraard is dit ook volledig volgens richtlijnen en toegelicht in onze voorwaarden. Ondanks dat wij begrijpen dat u hier wellicht vragen over heeft.

Na de afschrijving op 7 januari hebben wij op 13 januari de eindafrekening verstrekt waarop zichtbaar is dat u het bedrag van nos terugontvangt. Doordat u er echter voor heeft gekozen dit laatste termijnbedrag te storneren ontstaat er een automatisch gegenereerde herinnering en/of aanmaning.

U mag deze als niet verzonden beschouwen, wij zullen de gecommuniceerde terugbetaling en de openstaande factuur met elkaar verrekenen. Bij deze bevestigen wij dus graag nogmaals dat u geen verdere betaling schuldig bent.

Met vriendelijke groet,

Budget Alles in 1.

Alle klachten die gemeld zijn door CCC333