Klachten over Budget Alles In 1

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Budget Alles In 1 zijn gemeld. Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 17 klachten nodig voor een plaats in de categorie Alles-in-1

100%
33 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
33 klachten opgelost
5.3 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Installatiekosten

Klacht van op 20 februari 2020 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Na ontvangst rekening, constateer ik dat er installatiekosten zijn toegevoegd van 70 euro. Terwijl er overal wordt geadverteerd met: Heb je glasvezel? Onze installateurs komen gratis langs om je te helpen . Achteraf lezend kan dit verschillend geïnterpreteerd worden. Maar... Lees meer

Mijn abonnement is 30 december beëindigd. Ik krijg onterecht een factuur voor de maand januari. Hierover bel ik en door de medewerker wordt aangegeven dat ik het bedrag moet storneren, omdat het inderdaad onterecht is. Vervolgens krijg ik een herinnering.... Lees meer