Klachten over Budget Alles In 1

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Budget Alles In 1 zijn gemeld. Lees meer >

96% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 3 in Alles-in-1

96%
150 klachten gemeld
3 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
145 klachten opgelost
3.8 /10
62 stemmen
62

Tijdslijn

Waardeloze klte bende

Klacht van Natas42 op 12 september 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Ik weet niet waar jullie mee bezig zijn. Hopeloos is het bij jullie. Sinds 1 september aangesloten en alleen maar ellende en ellende. Sinds die tijd probeer ik jullie al te bellen maar telkens na 20 minuten wachttijd word het gesprek zonder pardon... Lees meer

Onnodige kosten monteur

Klacht van Frank Nieuwenhuizen op 11 september 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Bij de online installatie van mijn glasvezel internet bij Budget alles in 1 is mij gezegd dat er een monteur nodig is om het internet bij mij te installeren. Achteraf bleek dat er helemaal geen monteur nodig is geweest, omdat... Lees meer

verkeerd factuur

Klacht van andre200 op 14 augustus 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Budget heeft kosten van extra pakketten in rekening gebracht, pakketten die ik nooit besteld heb. Ik heb dat teruggeboekt en het juiste bedrag overgemaakt. Ze hebben mij bedreigd dat ze gaan alles blokkeren. Ik heb paar keren contact (door de... Lees meer

opzegging

Klacht van juke1948 op 12 augustus 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

mijn internet in juni telefonisch opgezegd einddatum zou zijn volgens de medewerker van budget 7-8-2022,en zo staat het ook in mijn budget,vervolgens moet ik op 9-8-2022 672 euro betalen voor internet,omdat volgens budget ik eind april zou hebben verlengd voor... Lees meer