Klachten over Budget Alles In 1

Budget Alles-in-1 Hallo, wij zijn Budget Alles-in-1 van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én,... Lees meer >

91% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Alles-in-1

91%
71 klachten gemeld
3 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
65 klachten opgelost
3.3 /10
31 stemmen
31

Budget Alles In 1 Complimenten

Schofferende klantenservice

Klacht van Elsa1985 op 29 april 2024 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Nog niet lang klant en modem al stuk. Nieuwe ontvangen, retourdoos oude zou ik binnen 2 weken ontvangen. Termijn verstreken maar niet ontvangen. Hierover contact opgenomen, eerst een hele leidensweg aan onzinopmerkingen ontvangen van de medeweker, met als conclusie dat... Lees meer

Onterecht geblokkeerd

Klacht van Melii90 op 20 april 2024 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Door fouten van budget met de facturen (die ze nadat ik gebeld heb, zouden oplossen) hebben ze mij afgelopen maandag geblokkeerd voor tv en internet tot de dag van vandaag nog steeds. Desondanks heb ik een betaling gedaan afgelopen dinsdag... Lees meer

Geen TV

Klacht van 70000185523 op 12 april 2024 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Beste de heer mevrouw hier bij wil ik aan geven dat ik geen TV kan kijken is slecht verbinding en geen telefoon verbetering dus ik hebt spijt dat ik in zo situatie beland. Ik wil... Lees meer