Klacht: Brillen en Gegevens zoek

op 18 oktober 2016 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij Hans Anders in Almere-stad geweest. Oog meting en gehoor test gedaan , brillen uitgezocht vroeg hebben jullie die in andere kleur ja hoor moeten we bestellen duurt paar dagen wij bellen u als die binnen is nou na twee en half week zelf maar gebeld na tientallen telefoontjes ja er wordt opgenomen.Vroeg of de bril binnen was kon hen niet vinden na een kwartier ja ze hadden hem gevonden.Nou wij er heen ja, nu konden ze de andere bril niet vinden ik heb een lees en verzien bril waren met ze drieen aan zoeken Ik heb maar een andere bril uitgezocht gelukkig heb nu twee brillen Nu waren ze de gegevens van de oogmetingen kwijt of ik maar een nieuwe oogmeting wou doen nou stond echt te koken ik heb gezegt dit gaat me te ver ben bij me kaar al ruim drie weken bezig ik ben weggegaan

Gewenste Oplossing:

totaal niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 18 oktober 2016 om 10:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door V.van der Heide