Klacht: Bril stuk na 3 maanden

op 15 december 2017 over Pearle in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 26 augustus een bril gekocht en kreeg er 1 gratis. Gisteren is er van één van mijn brillen een beentje afgebroken. Ik ben terug naar de winkel geweest en dit valt volgens hun niet onder fabrieksgarantie. Ik moet dus een nieuw montuur kopen. Ik heb in augustus 900 euro betaalt. Dat vind ik al veel geld. Ik ben niet van plan om een nieuw montuur te kopen. Kunnen jullie mij helpen?

Met vriendelijke groeten
Ann Van Mechelen

Gewenste Oplossing:

Ik wil gratis een nieuw montuur. Het kan niet zijn dat een montuur na 3 maanden breekt. Dat vind ik dan slechte kwaliteit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Pearle over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Pearle in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pearle een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pearle

Heeft op 15 december 2017 om 16:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Van Mechelen,

Vervelend om te vernemen dat uw bril zo snel kapot is gegaan.

Helaas kunnen wij dit niet voor u oplossen. Graag verzoeken wij u om contact op te nemen met de Pearle consumentenservice in Belgie, zodat onze collega´s daar u verder kunnen helpen. Mocht u toch onverhoopt vragen hebben zijn we er om deze te beantwoorden.

Hopend u voldoende te hebben geinformeerd

Met vriendelijke groeten,
Pearle consumentenservice Nederland.

Alle klachten die gemeld zijn door Ann Van Mechelen