Klacht: bril geeft vertekend beeld

op 14 februari 2018 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

nieuwe bril geeft vertekend beeld en is tot 3x toe verbogen, maar klacht blijft.
Andere opties wáren er niet, dat was duidelijk.Ook waren de meekleurende glazen donkerder dan die van de oude(verloren)bril.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 14 februari 2018 om 10:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 15 februari 2018 om 17:51 geantwoord

Als ik van tevoren was geïnformeerd over de( veel )donkere glazen dan had ik deze niet genomen.Als ik nu van buiten naar binnen ga, zie ik de eerste momenten niets, vandaar dat ik indertijd de lichtere glazen heb genomen.Dan het scheve beeld, dat wordt niet veroorzaakt door de goedkopere glazen want mijn reserve- bril(ooit aangeschaft bij Pearl 7 jr. geleden)met normaal varifocus geeft ook geen vertekening.Naar mijn mening ligt de fout bij de sterkte van de glazen zelf.Maar daar gaat u blijkbaar niet vanuit.

Alle klachten die gemeld zijn door joophagestein