Klacht: Brandlucht en knal

op 26 november 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

+/- een jaar geleden heb ik bij de Marskramer een Philips föhn gekocht. Gisterenochtend ben ik enorm geschrokken. Tijdens het föhnen maakte de föhn ineens een mega knal; er kwam rook en een brandlucht uit. Ik heb de föhn meteen uitgezet en durf niet meer te föhnen nu. Ik heb geen bon meer maar ik kan mij niet voorstellen dat een föhn maar een jaar mee gaat en zeker niet een Philips föhn (dacht ik). Ik had vroeger een goedkoper merk, maar omdat ik meerdere apparaten van Philips heb ben ik overgestapt op jullie merk. Alleen wat er nu gebeurt is, valt me enorm tegen. Via deze weg wil ik een klacht indienen. Ik hoop dat jullie dit voor mij kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Tessa van der Werf

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe föhn met spoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Tess26190