Klacht: Braadpan wil hij niet vergoeden

op 29 augustus 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb in mei pannenset gespaard met zegels losse braadpan erbij gekocht nu laat bodem braadpan los maar in malden waar alles gekocht is wil hij pan niet terug nemen zeker geen geld terug ik zeg pan kost 34,95 hij zegt 19,95 klantenservice gebeld die zeggen hij moet die pan terug nemen maar hij doet het niet netjes aangeven dat ik geen bon meer heb was geen probleem want aan onderkant staat ah

Gewenste Oplossing:

Als ik andere pan heb of geld terug en dan 34,95 en niet 19,95 ik weet zelf wel wat ik voor een pan betaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kayendemsey