Klacht: Bosch motor die na vier jaar defect is

Felix_Dendas op 02 maart 2021 over Batavus in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 04/04/2017 model como-e-go aangeschaft heb 6000 km gefietst over 4 jaren en Bosch motor werkt niet meer toch wel snel stuk, ik ben een rustige fietser gezien mijn leeftijd van 84 jaar oud. Graag onderzoek van mijn klacht.

Gewenste Oplossing:

Verschillende keren moeten langs gaan bij Dealer al eerste jaar dat hij in gebruik was maar de dealer wist eigenlijk niet goed wat er fout was en nu is de motor definitief uitgevallen, veel te vroeg voor zijn levensduur voor zo’n dure fiets die mij 2585€ heeft gekost. Dit is geen reclame voor zo’n fietsmerk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Batavus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Batavus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Felix_Dendas