Klacht: Boete voor invoeren initialen ipv volledige naam

op 03 oktober 2017 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar weken gelden heb ik bij vliegmaatschappij Vueling via internet twee tickets naar Londen geboekt. Daarin heb ik een fout gemaakt. Ik krijg geen geld terug, waarom krijg ik geen gelegenheid mijn fout te herstellen?
Ik heb mijn initialen ingetikt en dat had mijn voornaam moeten zijn. Het blijkt dat ik dat alleen kan corrigeren door een bedrag van 480 euro boete te betalen! Voor een correctie die bij KLM 30 euro kost!! Advies was boete betalen of andere vlucht boeken. Vind de correctie en het boete bedrag flink uit verhouding. Zijn uiteindelijk niet gegaan omdat we simpelweg niet zoveel geld hadden voor een correctie als deze.

Gewenste Oplossing:

Wil graag het bedrag van de tickets terug ontvangen of een korting op het boeken van nieuwe tickets voor later dit jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xaviere