Klacht: Boete onterecht

op 14 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Onlangs heb ik mijn bestelling gedaan, die vandaag binnen zou komen. ’s Ochtends is er een bezorger langs gekomen terwijl ik niet thuis was (kan gebeuren). Toen heb ik gemeld wanneer ik wel thuis was, en wanneer ik de bestelling aan kan nemen en betalen. Dat zou kunnen tussen half 1 en half 2. Maar de bezorger kwam aan om 12 uur, toen ik niet thuis was, en nu heb ik een boete van 50 euro. Dit vind ik erg onterecht

Gewenste Oplossing:

Als u de boete opheft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PSmaal