Klacht: Boeking niet te vinden

ClaudiavanEde op 02 juli 2020 over Agoda in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via agoda een booking gedaan. Deze wil ik nu annuleren, is de boeking nergens te vinden….heel slecht. Ga ik terug via booking.com die mij doodleuk vertellen dat ik het via het hotel moet regelen….neem ik contact op met hotel, die verwijzen met terug naar Agoda……moedeloos…deze stappen al drie keer gedaan……al drie weken bezig om een simpele annuleringsbevestiging voor mijn reisverzekering…..van alle drie krijg ik geen enkele medewerking….

Gewenste Oplossing:

Tot nu toe niks!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Agoda

Reactie van de melder van de klacht ClaudiavanEde

1 jaar geleden - Reply: agoda doet niks met deze klacht.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Agoda nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ClaudiavanEde