Klacht: Boekenpakket nog altijd niet gekregen

op 30 augustus 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tijdig mijn boeken besteld en heb nog altijd geen boeken. Ik begin daar ongerust van te worden, wat zak ik namelijk op 1 september op school doen zonder boeken? Mijn klasgenoten hebben hun boeken al gekregen, ik heb ook 4 mails gestuurd in 2 dagen en geen enkel antwoord.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik nog voor volgende week mijn boeken zal krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mymy