Klacht: Boeken bestellen lukt niet

op 03 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een ellende deze organisatie. Ik kan niet inloggen op de website, en daarmij zijn ze ook niet bereikbaar per mail, en nu na het weekend krijg ik geen contact via de telefoon omdat de combinatie van klantnummer en postcode niet klopt (en die gegevens heb ik zwart op wit van ze doorgekregen!).
Hoe gefrustreerd wil je je ‘klanten’ krijgen! Als er een alternatief mogelijk zou zijn zou ik die met beide handen aangrijpen. Heb nu ook een klacht bij de ouderraad ingediend. Het kan toch niet zo zijn dat je uren bezig moet zijn om ‘even’ nieuwe schoolboeken te bestellen!

Gewenste Oplossing:

Als Iddink zijn website, bestelproces en communicatiekanalen op orde heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mart Janssen